Acteur

Jean Acteur

In Oesters van Nam Kee speelde Jean een student die het huis van Thera (Katja Schuurman) en Berry (Egbert-Jan Weedber) komt bekijken om het uiteindelijk te huren.

 

 

 

 

Bluf is een film die alleen op dvd is uitgebracht. Naast Patrick Stoof en Diede Zillinger speelde Jean de neurotische wethouder Erik van het plaatsje Oirschot. Erik kan Paolo (Patrick) niet uitstaan, omdat deze alles heeft wat hij niet heeft.  Hij probeert hem zo veel mogelijk te dwarsbomen.

De Zorg op de Schaal van Richter is bedacht en geschreven door Jean. Met deze voorstelling wil hij de problemen binnen de ouderenzorg aan de kaak stellen. Theatergroep 3x Bellen werkt hier samen aan mee. De voorstelling is een aantal keer in verpleeghuizen opgevoerd en daarna breder getrokken en naar het theater gebracht.

Hieronder foto’s van de promofilm voor de Partij voor de Liefde. Jean speelt hierin een gewone burger die aangesproken wordt door een lid van die beweging.
Jean zal zich moet uitspreken voor de Partij.
De Video was een onderdeel van een voorstelling binnen Theateropleiding Selma Susana

lijnhamsterweken

Als agent in de commercial van de Hamsterweken, neemt Jean de schade op. Deze commercial was een van de leukste uit de reeks en werd een aantal seizoenen herhaalt.

Hier onder de commercial

 

In de commercial van de Belastingdienst zien we Jean glurend door de brievenbus, wachtend op de blauwe envelop.

https://tvblik.nl/beschuldigd/aflevering-80

 

tempo-team

Voor Tempo-Team heeft Jean een promofilm gemaakt om mensen warm te laten lopen voor het werken in de zorg. Zie hieronder.

 

groninger-beeflied

Voor Theatergroep 3x Bellen schreef Jean een protestlied  over de gaswinning in Groningen. Het is een steun voor de getroffen Groningers.
De video is naar alle actiegroepen gestuurd. Zij hebben het doorgelinkt naar het kabinet en het koningshuis

 

Meest recente berichten